Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Хмельницька Є$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Хмельницька Є. В. 
Обґрунтування оптимального виду упаковки редису методом багатокритеріальної оптимізації [Електронний ресурс] / Є. В. Хмельницька // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 121-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 854.99 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Бірта Г. О. 
Вплив спожиткової тари на збереженість редиски сорту червоний велетень [Електронний ресурс] / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Є. В. Хмельницька // Товарознавчий вісник. - 2020. - Вип. 13. - С. 6-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2020_13_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 477.944 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Хмельницька Є. В. 
Стан ринку молока та молочної продукції в Україні [Електронний ресурс] / Є. В. Хмельницька, Ю. Г. Бургу, З. Я. Котова, Н. В. Гнітій // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2020. - № 1. - С. 62-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2020_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 483.049 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Бірта Г. О. 
Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней [Електронний ресурс] / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока, Є. В. Хмельницька, З. П. Рачинська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2020. - Вип. 4. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2020_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.032 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського